Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Delft Motorway

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen in Delft? Bij rijschool Motorway kunt u direct van start met het volgen van motorrijlessen. Wij beschikken over een uniek oefenterrein. Sinds 2010 geven wij al motorrijlessen, inmiddels meer dan 10 jaar rij-ervaring.

Rijopleidingen

Motorrijlessen volgen in Delft

Wil je goed motor leren rijden, dan hoort daar een goede motorrijschool Delft bij. Kies je daarvoor, dan heb je daar namelijk niet op het moment zelf alleen veel aan, maar ook zodra je je rijbewijs op zak hebt. Het echte motorrijden begint immers na het hebben afgerond van de lessen. Voor wie een vliegende start ook belangrijk vindt, is er Motorway Academy.

Profiteer van de beste voordelen met motorrijschool Delft

Wij hanteren verschillende lespakketten voor wie het besluit heeft genomen bij ons te willen lessen. Afhankelijk van je eventuele schakelervaring, talent en leervermogen is er altijd een optie die het beste bij jou aansluit. Dat geldt ook voor onze instructeurs. Wij hebben instructeurs die jou op een persoonlijke manier benaderen en waarbij jij mag leren op je eigen tempo.

Voor het behalen van je motorrijbewijs zijn er drie onderdelen om met goed gevolg af te leggen, namelijk je theorie, AVB en AVD. Dat geldt niet alleen als je kiest voor onze motorrijschool Delft, maar is een landelijk vastgelegde eis.

Wat er met AVB en AVD bedoeld wordt

Met AVB worden bijzondere verrichtingen bedoeld. Hierbij krijg je les op ons eigen, grote oefenterrein. Je leert hier op een laagdrempelige manier alle oefeningen beheersen die je ook in de praktijk tegen kunt komen op de weg. Het AVD-examen is het laatste onderdeel van je motorlessen.

Je dient eerst je theorie te hebben gehaald voordat je op mag voor je AVD-examen. Kun je ook hierbij wel wat extra hulp gebruiken? Dan is het goed om te weten dat een paar van onze pakketten worden aangeboden inclusief een hoogwaardige online theoriecursus. Zo vergroot je de kans dat je in één keer slaagt. 

Geef je online op en bepaal zelf de dag waarop je wilt starten

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet kunt wachten om met je motorrijlessen te beginnen. Of dat nu op een stralend mooie dag is of op een druilerige koude, wij staan voor je klaar zodra jij er klaar voor bent.

Het is mogelijk om je direct aan te melden en je voorkeursdatum aan te geven. Dat kan online via onze website, zoals via ons contactformulier of het e-mailadres. Beide zijn ook te gebruiken bij eventuele vragen. Heb je liever persoonlijk telefonisch contact, maak dan gebruik van het vermelde telefoonnummer.

Vraag vrijblijvend een Motorproefles aan

Geheel vrijblijvend biedt motorway een gratis proefles aan. We vinden de klik tussen de motor-rijinstructeur en leerling ontzettend belangrijk.

Ervaringen met leerlingen

Ik ben zeer tevreden over Motorway. Ik ben goed begeleid met het halen van mijn Rijbewijs. De theorie cursus heeft me goed geholpen. Naast dat waren de praktijklessen top. Mijn rijinstructeur hielp me met de moeilijke onderdelen en hij was geduldig. Ook gaf hij veel tips zodat mijn prestaties op de weg beter werden. Kortom is Motorway een goede rijschool.
Adam Sendler
Leerling Motor
Top rijschool! Ik ben bij motorway geslaagd voor me rijbewijs binnen 1 maand dankzij Anil en Nalini. Mijn theorie verliep bijna maar dit was geen probleem ook het inplannen van de lessen verliep soepel. Motorway denkt met je mee en geeft je eerlijk advies mijn eerste indruk was meteen goed. Superblij dat ik voor motorway heb gekozen!!
Melissa .K
Manager
Motorway is zeker van goede kwaliteit en ook flexibel. Met haar ervaren, geduldig maar ook humoristische manier van les geven behoort Nalini tot één van de beste rij-instructeurs en is geen één les te moeilijk en saai bij haar ervaard. Veilig en verantwoord rijden maakt Motorway gegarandeerd the way naar je rijbewijs...geslaagd!!!
Mike Stuart
Support
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?