Motorrijles Den Haag

Over ons

Wij van Motorway bieden naast motorrijlessen ook auto, bromfiets en aanhanger rijlessen aan. Sinds 2010 zijn we een snel groeiende rijschool in de regio Den Haag. Door onze uitbreiding beschikken we nu ook over een eigen unieke oefenterrein.

Rijopleidingen

Vraag vrijblijvend een Motorproefles aan

Geheel vrijblijvend biedt motorway een gratis proefles aan. We vinden de klik tussen de motor-rijinstructeur en leerling ontzettend belangrijk.

Ervaringen met leerlingen

Ik ben zeer tevreden over Motorway. Ik ben goed begeleid met het halen van mijn Rijbewijs. De theorie cursus heeft me goed geholpen. Naast dat waren de praktijklessen top. Mijn rijinstructeur hielp me met de moeilijke onderdelen en hij was geduldig. Ook gaf hij veel tips zodat mijn prestaties op de weg beter werden. Kortom is Motorway een goede rijschool.
Adam Sendler
Leerling Motor
Top rijschool! Ik ben bij motorway geslaagd voor me rijbewijs binnen 1 maand dankzij Anil en Nalini. Mijn theorie verliep bijna maar dit was geen probleem ook het inplannen van de lessen verliep soepel. Motorway denkt met je mee en geeft je eerlijk advies mijn eerste indruk was meteen goed. Superblij dat ik voor motorway heb gekozen!!
Melissa .K
Manager
Motorway is zeker van goede kwaliteit en ook flexibel. Met haar ervaren, geduldig maar ook humoristische manier van les geven behoort Nalini tot één van de beste rij-instructeurs en is geen één les te moeilijk en saai bij haar ervaard. Veilig en verantwoord rijden maakt Motorway gegarandeerd the way naar je rijbewijs...geslaagd!!!
Mike Stuart
Support
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?