Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Voorburg

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen in Voorburg? Bij rijschool Motorway kunt u direct van start met het volgen van motorrijlessen. Wij beschikken over een uniek oefenterrein. Sinds 2010 geven wij al motorrijlessen, inmiddels meer dan 10 jaar rij-ervaring.

Rijopleidingen

Motorrijlessen volgen in Voorburg

Motorrijden is voor de meeste lesklanten van ons een lang gekoesterde droom. Dat dromen werkelijkheid kunnen worden, dat weten wij als motorrijschool Voorburg als geen ander. Heb je er de middelen voor en wil je niets liever dan leren rijden? Dan ben je bij Motorway Academy aan het juiste adres.

Klaar voor een onvergetelijke ervaring?

De ene rijschool is de andere niet, daar zij wij ons ook erg van bewust. Als toekomstige motorrijder in de op wil je uiteraard een zo goed mogelijke ervaring overhouden aan je lessen. Die ervaring blijft je namelijk voor de rest van je leven bij en bepaalt voor een deel ook het motorrijplezier later. Wij, als motorrijschool Voorburg, hebben een onvergetelijke ervaring voor je in petto.

We vinden het belangrijk lessen op maat aan te bieden. Dat betekent dat je bij ons alle ruimte krijgt om te leren, gewoon op je eigen tempo. Terwijl de één het rijden namelijk supersnel onder de knie heeft, kost het de ander wat meer tijd. Ook heeft iedereen z’n eigen manier van leren waarbij het zich prettig voelt. Onze instructeurs kunnen hier goed op anticiperen. Zo zorgen ze ervoor dat je elke les vol zelfvertrouwen, zelfverzekerd én met een mooie dosis enthousiasme bij ons verschijnt.

Leren rijden op ons eigen oefenterrein

Onze motorrijschool Voorburg heeft overigens een eigen oefenterrein. En daar zijn we maar wát content mee. Dit grote en ideale terrein leent zich er perfect voor om behendig te leren worden. Je leert hier in totaal 12 verschillende oefeningen te rijden. Allemaal bootsen ze verkeerssituaties na zoals je die in het echt ook tegen kunt komen. Da’s niet alleen erg handig, maar vooral bijzonder belangrijk.

Het rijden op de weg is uiteindelijk natuurlijk hét doel. Heb je dat stadium eenmaal bereikt, dan ervaar je pas écht hoe tof motorrijden eigenlijk is.

Boek vandaag nog een proefles

Hoor jij met mooi weer ook motorrijders op de weg en gaat jouw bloed daar sneller van stromen? Wacht dan niet langer met het beginnen met lessen, als je de mogelijkheid hebt. Twijfel je? Het is altijd een optie bij onze motorrijschool Voorburg eerst eens een proefles aan te vragen. Dat is een laagdrempelige manier om zowel de motor als jouw persoonlijke instructeur beter te leren kennen. Reserveer gelijk online je plek op het zadel op één van onze fijne motoren.

Vraag vrijblijvend een Motorproefles aan

Geheel vrijblijvend biedt motorway een gratis proefles aan. We vinden de klik tussen de motor-rijinstructeur en leerling ontzettend belangrijk.

Ervaringen met leerlingen

Ik ben zeer tevreden over Motorway. Ik ben goed begeleid met het halen van mijn Rijbewijs. De theorie cursus heeft me goed geholpen. Naast dat waren de praktijklessen top. Mijn rijinstructeur hielp me met de moeilijke onderdelen en hij was geduldig. Ook gaf hij veel tips zodat mijn prestaties op de weg beter werden. Kortom is Motorway een goede rijschool.
Adam Sendler
Leerling Motor
Top rijschool! Ik ben bij motorway geslaagd voor me rijbewijs binnen 1 maand dankzij Anil en Nalini. Mijn theorie verliep bijna maar dit was geen probleem ook het inplannen van de lessen verliep soepel. Motorway denkt met je mee en geeft je eerlijk advies mijn eerste indruk was meteen goed. Superblij dat ik voor motorway heb gekozen!!
Melissa .K
Manager
Motorway is zeker van goede kwaliteit en ook flexibel. Met haar ervaren, geduldig maar ook humoristische manier van les geven behoort Nalini tot één van de beste rij-instructeurs en is geen één les te moeilijk en saai bij haar ervaard. Veilig en verantwoord rijden maakt Motorway gegarandeerd the way naar je rijbewijs...geslaagd!!!
Mike Stuart
Support
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?