Motorrijles Den Haag

Motorrijschool Rijswijk

Snel en voordelig jouw motorrijbewijs halen in Rijswijk? Bij rijschool Motorway kunt u direct van start met het volgen van motorrijlessen. Wij beschikken over een uniek oefenterrein. Sinds 2010 geven wij al motorrijlessen, inmiddels meer dan 10 jaar rij-ervaring.

Rijopleidingen

Motorrijlessen volgen in Rijswijk

Kriebelt het bij jou al als je denkt aan motorrijden, maar ben je nog niet in het bezit van je rijbewijs? Dan hebben we goed nieuws, want onze motorrijschool Rijswijk is er dan voor je als je de best mogelijke start wilt maken. Bij Motorway Academy maak je kennis met alle voordelen waar je als toekomstig motorrijder van wilt profiteren. Laat je verrassen door alle mogelijkheden.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring

Motorway Academy zorgt ervoor dat je niet verder hoeft te zoeken. Er is immers veel aanbod en de kwaliteit is lang niet overal even hoog. Selecteren op basis van uitsluitend een voordelig lespakket kan ook duurkoop blijken.

Voor wie zoekt naar een goede motorrijschool Rijswijk kijkt al snel vooral naar het slagingspercentage. Logisch, want dat zegt al veel over de kwaliteit. Dankzij onze uiterst kundige instructeurs, jarenlange ervaring en uitstekend lesmateriaal behoren wij tot de scholen met een hoog slagingspercentage. Wij bieden instructie op een persoonlijke, laagdrempelige en ontspannen manier.

Compleet ontzorgd worden? Kies voor lespakket

Begin je met lessen bij onze motorrijschool Rijswijk, dan krijg je te maken met verschillende onderdelen. De praktijk bestaat namelijk uit de AVB en AVD. Hiermee worden respectievelijk de bijzondere verrichtingen en verkeersdeelneming bedoeld. Het spreekt voor zich dat we je eerst leren behendig te worden op de motor. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen grote oefenterrein.

Ook met de theorie helpen we je graag. Dat is één van de redenen om voor een compleet lespakket te kiezen. Het slagen voor de theorie blijkt nog te vaak een obstakel te zijn. Onnodig vinden we. Daarom bieden we een kwalitatieve online theoriecursus aan. Zo kun je thuis op je eigen tempo aan de slag.

Motorrijschool Rijswijk zonder wachtlijsten

Wil je nog liever gisteren dan morgen starten met motorrijlessen? Dan hebben we goed nieuws. Je hoeft namelijk niet onnodig lang te wachten om voor het eerst op één van onze lesmotoren te klimmen. Onze motorrijschool Rijswijk hanteert namelijk geen wachtlijsten.

Meld je je online aan, dan is het mogelijk ook direct je voorkeursdatum aan te geven. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen, als je dat liever hebt. Via deze kanalen staan we ook voor je klaar bij vragen. Maak daar dus vooral gebruik van als je twijfels hebt of gewoon meer wilt weten.

Vraag vrijblijvend een Motorproefles aan

Geheel vrijblijvend biedt motorway een gratis proefles aan. We vinden de klik tussen de motor-rijinstructeur en leerling ontzettend belangrijk.

Ervaringen met leerlingen

Ik ben zeer tevreden over Motorway. Ik ben goed begeleid met het halen van mijn Rijbewijs. De theorie cursus heeft me goed geholpen. Naast dat waren de praktijklessen top. Mijn rijinstructeur hielp me met de moeilijke onderdelen en hij was geduldig. Ook gaf hij veel tips zodat mijn prestaties op de weg beter werden. Kortom is Motorway een goede rijschool.
Adam Sendler
Leerling Motor
Top rijschool! Ik ben bij motorway geslaagd voor me rijbewijs binnen 1 maand dankzij Anil en Nalini. Mijn theorie verliep bijna maar dit was geen probleem ook het inplannen van de lessen verliep soepel. Motorway denkt met je mee en geeft je eerlijk advies mijn eerste indruk was meteen goed. Superblij dat ik voor motorway heb gekozen!!
Melissa .K
Manager
Motorway is zeker van goede kwaliteit en ook flexibel. Met haar ervaren, geduldig maar ook humoristische manier van les geven behoort Nalini tot één van de beste rij-instructeurs en is geen één les te moeilijk en saai bij haar ervaard. Veilig en verantwoord rijden maakt Motorway gegarandeerd the way naar je rijbewijs...geslaagd!!!
Mike Stuart
Support
×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?